Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Martello, Jorge Martinelli"'
Publikováno v:
Repositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Submitted by JORGE MARTINELLI MARTELLO (jorgemartinelli@hotmail.com) on 2016-02-29T20:47:16Z No. of bitstreams: 1 DISSERTAÇÃO- JORGE MARTINELLI.pdf: 16363477 bytes, checksum: e325bf527b7f461e3d998472d2084c38 (MD5)
Approved for entry into arc
Approved for entry into arc
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/134384
Autor:
Martello, Jorge Martinelli.
Orientador: Carlos Alexandre Costa Crusciol
Banca: Adalton Mazetti Fernandes
Banca: Dirceu Maximino Fernandes
Recentemente no Brasil, a deficiência de boro têm sido constatada tanto em regiões tradicionais mas, principalmente, em re
Banca: Adalton Mazetti Fernandes
Banca: Dirceu Maximino Fernandes
Recentemente no Brasil, a deficiência de boro têm sido constatada tanto em regiões tradicionais mas, principalmente, em re
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/134384
Autor:
de Campos, Murilo, Rossato, Otávio Bagiotto, Marasca, Indiamara, Martello, Jorge Martinelli, de Siqueira, Gabriela Ferraz, Garcia, Ciro Pozzi, Rossetto, Raffaella, Calonego, Juliano Carlos, Cantarella, Heitor, Crusciol, Carlos Alexandre Costa
Publikováno v:
In Soil & Tillage Research August 2022 222
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tarumoto, Miriam Büchler, de Campos, Murilo, Momesso, Letusa, do Nascimento, Carlos Antônio Costa, Garcia, Ariani, Coscolin, Renata Bruna dos Santos, Martello, Jorge Martinelli, Crusciol, Carlos Alexandre Costa
Publikováno v:
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Phosphorus (P) availability is important for metabolic process, tillering and formation of a vigorous root system in sugarcane, but sugarcane varieties differ in P uptake efficiency. This study evaluated the enzymatic, nutritional, and biometric para
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Crusciol, Carlos Alexandre Costa, Campos, Murilo de, Martello, Jorge Martinelli, Alves, Cleiton José, Nascimento, Carlos Antonio Costa, Pereira, Júlio Cesar dos Reis, Cantarella, Heitor
Publikováno v:
Scientific Reports; 3/25/2020, Vol. 10 Issue 1, p1-11, 11p
Publikováno v:
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Submitted by JORGE MARTINELLI MARTELLO (jorgemartinelli@hotmail.com) on 2016-02-29T20:47:16Z No. of bitstreams: 1 DISSERTAÇÃO- JORGE MARTINELLI.pdf: 16363477 bytes, checksum: e325bf527b7f461e3d998472d2084c38 (MD5) Approved for entry into archive
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::f33934727d1d03a525e11307faa0eb81
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.