Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Martínez-Arellano P"'
Autor:
Brintrup, Alexandra, Baryannis, George, Tiwari, Ashutosh, Ratchev, Svetan, Martinez-Arellano, Giovanna, Singh, Jatinder
While the increased use of AI in the manufacturing sector has been widely noted, there is little understanding on the risks that it may raise in a manufacturing organisation. Although various high level frameworks and definitions have been proposed t
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2305.11581
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-22 (2024)
Abstract DNA is a complex multi-resolution molecule whose theoretical study is a challenge. Its intrinsic multiscale nature requires chemistry and quantum physics to understand the structure and quantum informatics to explain its operation as a perfe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7904c1274cef40aabad46163b76c3ab3
Autor:
Fernando Pérez-Cota, Giovanna Martínez-Arellano, Salvatore La Cavera, William Hardiman, Luke Thornton, Rafael Fuentes-Domínguez, Richard J. Smith, Alan McIntyre, Matt Clark
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 13, Iss 1, Pp 1-11 (2023)
Abstract There is a consensus about the strong correlation between the elasticity of cells and tissue and their normal, dysplastic, and cancerous states. However, developments in cell mechanics have not seen significant progress in clinical applicati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42397df69f224730aa028e2626112e27
Autor:
Pablo Martínez-Arellano, Jorge L. Balderrama-Bañares, Alonso Gutiérrez-Romero, Diego López-Mena
Publikováno v:
Revista Mexicana de Neurociencia, Vol 25, Iss 5 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/394f49788768491f86e06f2ac25d0651
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Isadora Martínez-Arellano, Patricia Severiano-Pérez, Francisco José Fernández, Héctor Escalona-Buendía, Edith Ponce-Alquicira
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 24, Iss 3, Pp 184-191 (2020)
Description of the subject. Commercialization requires the storage of meat for a period of time according to the distribution and supply chain, usually under refrigeration and vacuum packaging. During this stage, many biochemical reactions can modify
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17b5fdcb134044b0a00354fa08158643