Zobrazeno 1 - 10
of 220
pro vyhledávání: '"Martínez del Pozo, Álvaro"'
Autor:
Casarrubios, Laura, Cicuéndez, Mónica, Polo-Montalvo, Alberto, Feito, María José, Martínez-del-Pozo, Álvaro, Arcos, Daniel, Duarte, Iola F., Portolés, María Teresa
Publikováno v:
In Biomaterials Advances January 2025 166
Autor:
García-Montoya, Carmen, García-Linares, Sara, Heras-Márquez, Diego, Majnik, Manca, Laxalde-Fernández, Diego, Amigot-Sánchez, Rafael, Martínez-del-Pozo, Álvaro, Palacios-Ortega, Juan
Publikováno v:
In Archives of Biochemistry and Biophysics January 2024 751
Autor:
Palacios-Ortega, Juan, García-Linares, Sara, Rivera-de-Torre, Esperanza, Heras-Márquez, Diego, Gavilanes, José G., Slotte, J. Peter, Martínez-del-Pozo, Álvaro
Publikováno v:
In BBA - Proteins and Proteomics October 2021 1869(10)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Toxicon August 2018 150:105-114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yruela Guerrero, Inmaculada, Varela-Nieto, Isabel, Rodríguez-Tarduchy, Gemma, Veira-McTiernan, Fiona, Martínez del Pozo, Álvaro, García Linares, Sara, Iriarte Rodríquez, Rocío de, García Lorenzo, Noemí
176 p., il. col. © Los autores.
Azúcares, hidratos de carbono, fibra, grasas o lípidos, minerales, proteínas y vitaminas son los componentes básicos de los alimentos, son las moléculas que comemos. ¿Cuáles son sus propiedades? ¿Por qué
Azúcares, hidratos de carbono, fibra, grasas o lípidos, minerales, proteínas y vitaminas son los componentes básicos de los alimentos, son las moléculas que comemos. ¿Cuáles son sus propiedades? ¿Por qué
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1106::083cd3afb3395613b60f7e48007ab189
http://hdl.handle.net/10261/329515
http://hdl.handle.net/10261/329515
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.