Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Martínez Lede I"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muñiz-Naveiro O; Department of Analytical Chemistry, Nutrition and Bromatology, Faculty of Chemistry, University of Santiago de Compostela, Avenida de las Ciencias s/n, E-15782 Santiago de Compostela, Spain., Domínguez-González R, Bermejo-Barrera A, Cocho de Juan JA, Fraga Bermúdez JM, Goris Pereiras A, López Santamariña A, Martínez Lede I, Valledor Puente J, Fernández-Couto Gómez L, Bermejo-Barrera P
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2005 Dec 14; Vol. 53 (25), pp. 9817-22.