Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Martínez Cachá, Adela"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Núñez Delicado, Estrella, Fortea Gorbe, María Isabel, López Miranda, Santiago, Serrano Martínez, Ana Agustina, Hernández Sánchez, Pilar, Zafrilla Rentero, María Pilar, Martínez Cachá, Adela
Publikováno v:
RIUCAM. Repositorio Institucional de la Universidad Católica San Antonio de Murcia
instname
instname
Peroxidase (POD) was extracted from red alga (Mastocarpus stellatus) using Triton X-114 and characterised by UV-spectrophotometry. Optimum activity using 2,2´ -azinobis(3-ethylbenzothiazolinesulphonic acid) (ABTS) as the H-donor was obtained at pH 5
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c3673abcbb96e9ad3362e21574f3800d
http://hdl.handle.net/10952/2393
http://hdl.handle.net/10952/2393
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mercader-Ros MT; Departamento Ciencia y Tecnologia de Alimentos, Universidad Catolica San Antonio de Murcia, Guadalupe, Murcia, Spain., Lucas-Abellán C, Gabaldón JA, Fortea MI, Martínez-Cachá A, Núñez-Delicado E
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2010 Apr 28; Vol. 58 (8), pp. 4675-80.
Autor:
Zafrilla P; Escuela Universitaria de Nutrición Humana y Dietética, Universidad Católica San Antonio, Murcia 30107, Spain. mpzafrilla@pdi.ucam.edu, Morillas J, Mulero J, Cayuela JM, Martínez-Cachá A, Pardo F, López Nicolás JM
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2003 Jul 30; Vol. 51 (16), pp. 4694-700.