Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Martínez, Marcela Lilian"'
Autor:
Bordón, María Gabriela, Alasino, Noelia Pía Ximena, Villanueva-Lazo, Álvaro, Carrera-Sánchez, Cecilio, Pedroche-Jiménez, Justo, Millán-Linares, María del Carmen, Ribotta, Pablo Daniel, Martínez, Marcela Lilian
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing November 2021 130:48-67
Autor:
Bordón, María Gabriela, Paredes, Alejandro J., Camacho, Nahuel Matías, Penci, María Cecilia, González, Agustín, Palma, Santiago Daniel, Ribotta, Pablo Daniel, Martinez, Marcela Lilian
Publikováno v:
In Powder Technology October 2021 391:479-493
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meriles, Silvina Patricia, Piloni, Roxana, Cáceres, Georgina Vanesa, Penci, María Cecilia, Marín, María Andrea, Ribotta, Pablo, Martínez, Marcela Lilian
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Aug2022, Vol. 57 Issue 8, p4689-4696, 8p
Autor:
Bordón, María Gabriela, Bodoira, Romina Mariana, González, Agustín, Piloni, Roxana, Ribotta, Pablo Daniel, Martínez, Marcela Lilian
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology; Apr2022, Vol. 124 Issue 4, p1-11, 11p
Autor:
Bordón, María Gabriela, Bodoira, Romina Mariana, Cittadini, María Cecilia, Marin, María Andrea, Ribotta, Pablo Daniel, Martínez, Marcela Lilian
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; Jan2021, Vol. 45 Issue 1, p1-13, 13p
Autor:
Martínez, Marcela Lilian
Publikováno v:
Repositorio Digital Universitario (UNC)
Universidad Nacional de Córdoba
instacron:UNC
Universidad Nacional de Córdoba
instacron:UNC
Tesis (DCI)--FCEFN-UNC, 2010 Aborda aspectos relacionados con la caracterización de genotipos de nuez cultivados en Argentina y al análisis de alternativas tecnológicas para la extracción y conservación de aceite. Los resultados indican que las
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::95295897645b01b69f2df1fb7064f703
Publikováno v:
Traditional Foods; 2016, p387-398, 12p
Autor:
Martínez, Marcela Lilian, Marín, María Andrea, Gili, Renato Daniel, Penci, María Cecilia, Ribotta, Pablo Daniel
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Oct2017, Vol. 52 Issue 10, p2148-2155, 8p