Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Martín-Arranz V"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rojo MC; Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET), Av. Rivadavia 1917, Ciudad Autónoma de Buenos Aires C1033AAJ, Argentina., Talia PM; Instituto de Agrobiotecnología y Biología Molecular IABIMO, UEDD INTA-CONICET, Dr. N. Repetto y Los Reseros s/n, (1686) Hurlingham, provincia de Buenos Aires, Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET), Buenos Aires, Argentina., Lerena MC; Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET), Av. Rivadavia 1917, Ciudad Autónoma de Buenos Aires C1033AAJ, Argentina., Ponsone ML; Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET), Av. Rivadavia 1917, Ciudad Autónoma de Buenos Aires C1033AAJ, Argentina.; Facultad de Ciencias Exactas y Naturales, Universidad Nacional de Cuyo (FCEN-UNCuyo) Padre Jorge Contreras 1300, Parque Gral San Martin (M5502JMA), Mendoza, Argentina., Gonzalez ML; Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET), Av. Rivadavia 1917, Ciudad Autónoma de Buenos Aires C1033AAJ, Argentina., Becerra LM; Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET), Av. Rivadavia 1917, Ciudad Autónoma de Buenos Aires C1033AAJ, Argentina., Mercado LA; Wine Research Center, Estación Experimental Agropecuaria Mendoza, Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (EEA Mza INTA), San Martín 3853, Luján de Cuyo, Mendoza 5507, Argentina., Martín-Arranz V; Food Biotechnology Department, Instituto de la Grasa (CSIC), Carretera de Utrera Km 1. Campus Universitario Pablo de Olavide, Building 46. 41013, Sevilla, Spain., Rodríguez-Gómez F; Food Biotechnology Department, Instituto de la Grasa (CSIC), Carretera de Utrera Km 1. Campus Universitario Pablo de Olavide, Building 46. 41013, Sevilla, Spain., Arroyo-López FN; Food Biotechnology Department, Instituto de la Grasa (CSIC), Carretera de Utrera Km 1. Campus Universitario Pablo de Olavide, Building 46. 41013, Sevilla, Spain., Combina M; Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET), Av. Rivadavia 1917, Ciudad Autónoma de Buenos Aires C1033AAJ, Argentina.; Instituto de Agrobiotecnología y Biología Molecular IABIMO, UEDD INTA-CONICET, Dr. N. Repetto y Los Reseros s/n, (1686) Hurlingham, provincia de Buenos Aires, Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET), Buenos Aires, Argentina.
Publikováno v:
Heliyon [Heliyon] 2023 Nov 19; Vol. 9 (12), pp. e22608. Date of Electronic Publication: 2023 Nov 19 (Print Publication: 2023).
Autor:
López-García E; Food Biotechnology Department, Instituto de La Grasa (CSIC), Carretera Utrera, Km 1. Campus Universitario Pablo de Olavide, Building 46, 41013, Seville, Spain., Benítez-Cabello A; Food Biotechnology Department, Instituto de La Grasa (CSIC), Carretera Utrera, Km 1. Campus Universitario Pablo de Olavide, Building 46, 41013, Seville, Spain. Electronic address: abenitez@ig.csic.es., Vilches N; Food Biotechnology Department, Instituto de La Grasa (CSIC), Carretera Utrera, Km 1. Campus Universitario Pablo de Olavide, Building 46, 41013, Seville, Spain., Garrido-Fernández A; Food Biotechnology Department, Instituto de La Grasa (CSIC), Carretera Utrera, Km 1. Campus Universitario Pablo de Olavide, Building 46, 41013, Seville, Spain., Martín-Arranz V; Food Biotechnology Department, Instituto de La Grasa (CSIC), Carretera Utrera, Km 1. Campus Universitario Pablo de Olavide, Building 46, 41013, Seville, Spain., Arroyo-López FN; Food Biotechnology Department, Instituto de La Grasa (CSIC), Carretera Utrera, Km 1. Campus Universitario Pablo de Olavide, Building 46, 41013, Seville, Spain.
Publikováno v:
Food microbiology [Food Microbiol] 2023 Aug; Vol. 113, pp. 104250. Date of Electronic Publication: 2023 Mar 02.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Aug2024, Vol. 13 Issue 16, p2522, 17p
Autor:
Camarero, Maria C., Briegas, Beatriz, Corbacho, Jorge, Labrador, Juana, Gomez-Jimenez, Maria C.
Publikováno v:
Plants (2223-7747); Nov2023, Vol. 12 Issue 22, p3832, 20p
Autor:
Vaccalluzzo, Amanda, Pino, Alessandra, Bosco, Georgiana, Caggia, Cinzia, Randazzo, Cinzia Lucia
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Apr2023, Vol. 9 Issue 4, p355, 9p