Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Martí Raga, Maria"'
Autor:
Martí Raga, Maria
Publikováno v:
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa).
El mètode tradicional utilitzat en la producció de vins escumosos (com el cava i el champagne) es caracteritza per una segona fermentació que té lloc dins l’ampolla. Aquesta segona fermentació presenta unes característiques molt específiques
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10803/318583
Autor:
Martí-Raga, Maria1,2, Peltier, Emilien2,3, Mas, Albert1, Beltran, Gemma1, Marullo, Philippe2,3 philippe.marullo@u-bordeaux.fr
Publikováno v:
G3: Genes | Genomes | Genetics. Feb2017, Vol. 7 Issue 2, p399-412. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marti Raga, Maria
La méthode traditionnelle utilisée pour produire des vins mousseux (comme cava et champagne) est caractérisée par une seconde fermentation qui a lieu à l'intérieur de la bouteille. Cette deuxième fermentation présente des caractéristiques tr
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2015BORD0185/document