Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Mart, B. A."'
Autor:
Gerard L. Velthof, Twan C. A. Cals, Jordy P. van 't Hull, Jan Peter Lesschen, Malte Lessmann, Rima J. Porre, Mart B. H. Ros, René P. J. J. Rietra, Oscar F. Schoumans, Lotte Veenemans, Dorien Westerik
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
Recycling of organic resources into agriculture has the potential to greatly increase nutrient use efficiency and improve soil carbon balance, but improper management can have adverse effects on the environment. Agriculture therefore faces large chal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ef6a6c35eaa4d10abfa8e7ac6bb7824
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ros, Mart B. H.1,2 mart.ros@wur.nl, Koopmans, Gerwin F.1, van Groenigen, Kees Jan3, Abalos, Diego2,4, Oenema, Oene2,5, Vos, Hannah M. J.1,2, van Groenigen, Jan Willem2
Publikováno v:
Scientific Reports. 10/20/2020, Vol. 10 Issue 1, p1-8. 8p.
Autor:
Ros, Mart B. H.1 mr2249@cornell.edu, De Deyn, Gerlinde B.1, Koopmans, Gerwin F.1, Oenema, Oene1,2, van Groenigen, Jan Willem1
Publikováno v:
Journal of Plant Nutrition & Soil Science. Jun2018, Vol. 181 Issue 3, p323-335. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of environmental quality. 48(4)
Phosphorus (P) loss from agricultural fields can contribute to water quality degradation. The current New York P index (NY-PI) scores fields on the basis of P sources and field characteristics that reflect risk of P transport (a source × transport a
Publikováno v:
Journal of environmental qualityREFERENCES. 49(2)
Phosphorus (P) loss from agricultural fields contributes to water quality degradation. A phosphorus index (PI) is a tool that scores fields based on P loss potential. Recently, a new transport × best or beneficial management practice (BMP) approach