Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"Marshall, J.W."'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-15 (2021)
Scientific Reports
Sci. Rep. 11:13294 (2021)
Scientific Reports
Sci. Rep. 11:13294 (2021)
Peptide glycation is an important, yet poorly understood reaction not only found in food but also in biological systems. The enormous heterogeneity of peptides and the complexity of glycation reactions impeded large-scale analysis of peptide derived
Publikováno v:
In Crop Protection 2003 22(4):603-608
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Campbell, L.G., Marshall, J.W.
Publikováno v:
Aircraft Engineering and Aerospace Technology, 1976, Vol. 48, Issue 3, pp. 4-9.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/eb035303
Autor:
DOWELL, N.G., MARSHALL, J.W.
Publikováno v:
Aslib Proceedings, 1962, Vol. 14, Issue 10, pp. 323-332.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/eb049900
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.