Zobrazeno 1 - 10
of 266
pro vyhledávání: '"Marrone R"'
Publikováno v:
In Travel Medicine and Infectious Disease November-December 2023 56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Beef burgers are meat preparations with easy perishability. To ensure a longer shelf-life, the Regulation EU 1129/11 allows the use of some additives. However, health-conscious consumers prefer products which do not contain synthetic substances. Aim
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::e626d0a680eba8ddb5e8761a8ea69850
http://hdl.handle.net/11588/855151
http://hdl.handle.net/11588/855151
Autor:
Ariano A., Marrone R., Andreini R., Smaldone G., Velotto S., Montagnaro S., Aniello, Severino, L. (2019).
Publikováno v:
Molecules
Volume 24
Issue 13
Molecules, Vol 24, Iss 13, p 2401 (2019)
Volume 24
Issue 13
Molecules, Vol 24, Iss 13, p 2401 (2019)
Octopus vulgaris constitute an important part of most suitable marine resources for human consumption, however, they can represent a source in chemical contaminants intake such as heavy metals. In this scenario, the aim of the study was the evaluatio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Smaldone G., Marrone R., Vollano L., Peruzy M. F., Barone C. M. A., AMBROSIO, ROSA LUISA, Anastasio A.
he aim of this study was to evaluate the effects of a long ageing period on the microbiological, rheological and physical-chemical characteristics of bovine beef. For the trial n. 3 Marchigiana bovine breed (live weight of 760 kg approximately), slau
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::d260e2bc88dae427e6ab8cb67d20aecc
http://hdl.handle.net/11588/767291
http://hdl.handle.net/11588/767291