Zobrazeno 1 - 10
of 122
pro vyhledávání: '"Marr, A. T."'
Publikováno v:
In Cell Reports 31 October 2023 42(10)
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2001 Jul . 98(16), 8972-8978.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3056284
Beak-A-Boo: An Augmented Reality Mobile Application About Endangered Bird Species in the Philippines
Autor:
Marr Darwin T. Antonio, John Matthew B. Clemente, Ace C. Lagman, Marie Jocelle Y. Mina, Ma. Corazon Fernando-Raguro, Heintjie N. Vicente, Carl Ivan M. Yap
Publikováno v:
Intelligent Sustainable Systems ISBN: 9789811976629
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7844a36791f624014a8211d46855f022
https://doi.org/10.1007/978-981-19-7663-6_3
https://doi.org/10.1007/978-981-19-7663-6_3
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2015 Nov . 112(47), 14587-14592.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26465862
Autor:
Marie Jocelle Y. Mina, Marr Darwin T. Antonio, John Matthew B. Clemente, Carl Ivan M. Yap, Joseph Q. Calleja, Ma. Corazon Fernando-Raguro, Ace C. Lagman, John Heland Jasper Ortega
Publikováno v:
2022 2nd International Conference in Information and Computing Research (iCORE).
Autor:
Marr, Luke T.1 (AUTHOR), Ocampo, Josefina2 (AUTHOR), Clark, David J.3 (AUTHOR), Hayes, Jeffrey J.1 (AUTHOR) Jeffrey_Hayes@urmc.rochester.edu
Publikováno v:
Epigenetics & Chromatin. 1/11/2021, Vol. 14 Issue 1, p1-17. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marr, M. T., Roberts, J. W.
Publikováno v:
Science, 1997 May . 276(5316), 1258-1260.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2893670
Autor:
Weaver, Connie *, Marr, Elizabeth T.
Publikováno v:
In Advances in Nutrition May 2013 4(3):318S-326S