Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Marlon Menezes"'
Autor:
Bindes, Marlon Menezes Maciel, Terra, Natália Mazzarioli, Patience, Gregory Scott, Boffito, Daria Camilla, Cardoso, Vicelma Luiz, Reis, Miria Hespanhol Miranda
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering July 2020 277
Autor:
Bindes, Marlon Menezes Maciel, Cardoso, Vicelma Luiz, Reis, Miria Hespanhol Miranda, Boffito, Daria Camilla
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2019 241:97-104
Autor:
Miria Hespanhol Miranda Reis, Marlon Menezes Maciel Bindes, Daria C. Boffito, Vicelma Luiz Cardoso
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 241:97-104
We designed a parametrical study to optimise the polyphenol liquid-solid extraction in green-tea by clarification by centrifugation followed by microfiltration through a 0.22 μm cellulose acetate membrane. Grounding, sieving and selecting the optima
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rajib Bandyopadhyay, Runu Banerjee (Roy), Francisco J. Barba, Nabarun Bhattacharyya, Marlon Menezes Maciel Bindes, Vicelma Luiz Cardoso, Yoshito Chikaraishi, Sujit Das, Flávia de Santana Magalhães, V. Devi Rajeswari, Marco Di Luccio, Guilherme dos Santos Bernardi, Pablo R. Duchowicz, Gulnur Eksi, Ángeles Fernández-Recamales, Franz Berbert Ferreira, Prabhjot Kaur Gill, Raúl González-Domínguez, Subrota Hati, Maria Katsa, Harmanpreet Kaur, Takashi Korenaga, Sevinc Kurbanoglu, J.M. Lorenzo, Grasiele Scaramal Madrona, Jacir Dal Magro, Surajit Mandal, Natalia Manousi, Marcio A. Mazutti, Andrew G. Mercader, Saeid Minaei, Vahid Mohammadi, Voster Muchenje, P.E. Munekata, Semih Otles, Sibel A. Ozkan, Vasfiye Hazal Ozyurt, A. Panneerselvam, Chaitali Patil, Carlos A. Pinto, Alicia B. Pomilio, Alok Prakash, Charalampos Proestos, Miria Hespanhol Miranda Reis, Victoria Samanidou, E.M. Santos, Jorge A. Saraiva, Ioannis Sarakatsianos, Ana Sayago, Yaeko Suzuki, Seda Nur Topkaya, Marcus V. Tres, Bipan Tudu, S. Vinodhini, J. Vladimir Oliveira, Giovani Leone Zabot
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a959c45dc609e3eef0cc1a379810182b
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-815258-4.09990-x
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-815258-4.09990-x
Autor:
Daria C. Boffito, Vicelma Luiz Cardoso, Gregory S. Patience, Natália Mazzarioli Terra, Marlon Menezes Maciel Bindes, Miria Hespanhol Miranda Reis
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 277:109889
Green tea (Camellia sinensis) leaves are particularly rich in polyphenols. Here we propose the clarification of green tea extract by an innovative process consisting of a two-stage filtration through asymmetric alumina (Al2O3) hollow fibers, which we
Autor:
Vicelma Luiz Cardoso, Marlon Menezes Maciel Bindes, Miria Hespanhol Miranda Reis, Daria C. Boffito
Publikováno v:
Ultrasonics sonochemistry. 51
In this study, a sequential process of extraction and clarification by natural coagulants and centrifugation successfully produced green tea extracts clear and enriched in bioactive compounds. Desirability function methodology was applied to optimize
Autor:
Marlon Menezes Maciel Bindes
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFU
Universidade Federal de Uberlândia (UFU)
instacron:UFU
Universidade Federal de Uberlândia (UFU)
instacron:UFU
CAPES - Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior O consumo de bebidas e alimentos funcionais tem crescido no mundo nos últimos anos principalmente devido ao aumento da preocupação das pessoas com a saúde e o bem estar. As f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::beeac8e2dbec0ec17abbb73cc0d61570
https://repositorio.ufu.br/handle/123456789/22077
https://repositorio.ufu.br/handle/123456789/22077
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.