Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Marku D"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Busman, M., Van Overloop, M., Davenport, J., Mullennix, S., Guarnaccia, C., Port, C., Cummings, T., Marku, D., Flohr, S., Saunders, T.
Publikováno v:
In Annals of Emergency Medicine October 2022 80(4) Supplement:S126-S126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Timgren A; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University SE 221 00, Lund, Sweden., Rayner M; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University SE 221 00, Lund, Sweden., Dejmek P; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University SE 221 00, Lund, Sweden., Marku D; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University SE 221 00, Lund, Sweden ; Speximo AB, Ideon Science Park, Scheelevägen 15 SE 223 70, Lund, Sweden., Sjöö M; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University SE 221 00, Lund, Sweden ; Speximo AB, Ideon Science Park, Scheelevägen 15 SE 223 70, Lund, Sweden.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2013 Mar; Vol. 1 (2), pp. 157-71. Date of Electronic Publication: 2013 Feb 07.