Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Markantonis, Nikolas"'
Autor:
Markantonis, Nikolas1, Vasickova, Petra2, Kubankova, Monika2, Mikel, Pavel2, Botsaris, George1 george.botsaris@cut.ac.cy
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Apr2018, Vol. 38 Issue 2, p1-1. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Markantonis, Nikolas
Food-borne viruses are able to contaminate and persist on food, therefore causing disease and in some occasions even death among the exposed population. The major food-borne viruses are NoV, RV, HAV and HEV, causing acute gastroenteritis (NoV,RV) and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1540::69ac073047d41ec39a192389b128ed57
https://hdl.handle.net/20.500.14279/18555
https://hdl.handle.net/20.500.14279/18555