Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Marinova Penka"'
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 32, Iss 4, Pp 341-352 (2016)
The aim of our study was to assess the dynamics of the characteristics in pig carcasses as affected by the season and year of slaughter. A total of 106 027 carcasses of growing-finishing pigs of commercial production, slaughtered in the same abattoir
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f640ce2ffdf4817a7f62e32de730870
Publikováno v:
Асклепий. Международно списание по история и философия на медицината / Asklepios. International Annual for History and Philosophy of Medicine. XI(01+02):148-151
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=470808
Autor:
Yankova, Galya gyankova1968@abv.bg, Marinova, Penka
Publikováno v:
Management & Education / Upravlenie i Obrazovanie. 2014, Vol. 10 Issue 5, p37-41. 5p.
Publikováno v:
Archiva Zootechnica. Mar2012, Vol. 15 Issue 1, p5-14. 10p.
Autor:
Astruc, Thierry, Venien, Annie, Sante-Lhoutellier, Veronique, Gatellier, Philippe, Sayd, Thierry, Chambon, Christophe, Theron, Laetitia, Remond, Didier, Axelos, Monique, Jamme, Frederic, Marinova, Penka, Kaur, Lovedeep, Boland, Mike
Publikováno v:
5. International Summer School
5. International Summer School, Sep 2015, Kulmbach, Germany. 46 p
5. International Summer School, Sep 2015, Kulmbach, Germany. 46 p
Structural changes of meat during cooking Impact on quality and in vitro digestibility. 5. International Summer School
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a2437d0e5fb25c49d6019f86c97f2e97
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01608335
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01608335
Autor:
Venien, Annie, Marinova, Penka, Sante-Lhoutellier, Veronique, Gatellier, Philippe, Astruc, Thierry
Publikováno v:
Viandes et Produits Carnés
13. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes
13. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, Oct 2010, Clermont-Ferrand, France. 2 p
13. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes
13. Journées Sciences du Muscle et Technologies des Viandes, Oct 2010, Clermont-Ferrand, France. 2 p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______212::65c14a0a602f4ea5d539596611c52b05
https://hal.inrae.fr/hal-02756560
https://hal.inrae.fr/hal-02756560
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Archiva Zootechnica; 2017, Vol. 20 Issue 2, p33-38, 6p
Publikováno v:
Archiva Zootechnica; 2017, Vol. 20 Issue 1, p89-94, 6p
Publikováno v:
ResearcherID
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7b155f6322f75d679a24339a1d32e54e
https://hdl.handle.net/20.500.12641/37672
https://hdl.handle.net/20.500.12641/37672