Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Marine fish oil"'
Autor:
Laicia Carneiro-Leite, Lorena Pacheco da Silva, Hellen Buzollo Pazzini, Stella Indira Rocha Lobato, Laís Pedroso Borges, Yasmin dos Santos Reis, Luciane Gomes-Silva, Cristiéle da Silva Ribeiro, Rosicleire Veríssimo-Silveira, Alexandre Ninhaus-Silveira
Publikováno v:
Neotropical Ichthyology, Vol 21, Iss 3 (2023)
Abstract This study aimed to verify whether the inclusion of omega-3 polyunsaturated fatty acids (PUFAs-ô3) in the diet of Astyanax lacustris males improves seminal quality. Four hundred fish were arranged in 20 boxes of 180 L in the recirculation s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e902544d6d94f0180eb8642183796ec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
京都府立大学学術報告. 理学・生活科学 = The scientific reports of the Kyoto Prefectural University. Natural science and living science. 43:35-43
Nutritional effects of dietary lipids on body compositions of the exercised rats were determined. Body weights of the exercise groups significantly decreased as compared with those of the sedentary groups. Crude lipids, especially triacylglycerol, in
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Digital.CSIC: Repositorio Institucional del CSIC
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
instname
Digital.CSIC: Repositorio Institucional del CSIC
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Male rats were fed diets containing olive or marine fish oils (10% w/w) with or without added cholesterol (1% w/w). After six weeks of feeding, the major fatty acid composition, fluidity, fatty acid desaturating and cholesterol biosynthesis/esterific
Autor:
YOSHIHO, KATAYAMA, CHIKAKO, SHIMOMURA
Publikováno v:
京都府立大学学術報告. 理学・生活科学 = The scientific reports of the Kyoto Prefectural University. Natural science and living science. 42:11-16
In order to elucidate effects of dietary marine fish oil on free radical generation and scavenging, the changes of activities of radical-removing enzymes [GST, GSH・Px, γ-GTP, SOD and xenobiotic-metabolizing enzyme (MFO)] and glutathione were exami
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Digital.CSIC: Repositorio Institucional del CSIC
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
instname
Digital.CSIC: Repositorio Institucional del CSIC
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
The influences of diets having different fatty acid compositions on the fatty-acid content, desaturase activities, and membrane fluidity of rat liver microsomes have been analyzed. Weanling male rats (35–45 g) were fed a fat-free semisynthetic diet
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::539914e96e13834e9626286469daf729
http://hdl.handle.net/10261/247435
http://hdl.handle.net/10261/247435
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.