Zobrazeno 1 - 10
of 238
pro vyhledávání: '"Maria Pedroso"'
Autor:
Eduardo Galvão Leite das Chagas, Vitor Augusto dos Santos Garcia, Carla Alves Monaco Lourenço, Fernanda Maria Vanin, Cristiana Maria Pedroso Yoshida, Rosemary Aparecida de Carvalho
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 18, p 2916 (2024)
Food waste is a significant concern when it comes to food safety. It is a well-known fact that fruit and vegetable wastage is high worldwide; however, quantitative data, especially on such waste in the retail sector, are limited. Wasted vegetables ar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a52593eaf18a499db6584687b153b376
Autor:
Leandro Neodini Remedio, Vitor Augusto dos Santos Garcia, Arina Lazaro Rochetti, Andresa Aparecida Berretta, Julieta Adriana Ferreira, Heidge Fukumasu, Fernanda Maria Vanin, Cristiana Maria Pedroso Yoshida, Rosemary Aparecida de Carvalho
Publikováno v:
Polymers, Vol 16, Iss 13, p 1811 (2024)
Oral film (OF) research has intensified due to the effortless administration and advantages related to absorption in systemic circulation. Chitosan is one of the polymers widely used in the production of OFs; however, studies evaluating the maintenan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32712d3f34a04b43b650fd09b1453197
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Remedio, Leandro Neodini, Garcia, Vitor Augusto dos Santos, Rochetti, Arina Lazaro, Berretta, Andresa Aparecida, Yoshida, Cristiana Maria Pedroso, Fukumasu, Heidge, Vanin, Fernanda Maria, Carvalho, Rosemary Aparecida de
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2023 135
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernanda Maria Vanin, Rosemary Aparecida de Carvalho, Vitor Augusto Dos Santos Garcia, Cristiana Maria Pedroso Yoshida
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 22, p 4134 (2023)
A full ingredient or a portion of food utilized as food for specific therapeutic purposes is referred to as a functional food [...]
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/384065a20417438cb5074df582213d18
Autor:
Garcia, Vitor Augusto dos Santos, Osiro, Denise, Vanin, Fernanda Maria, Yoshida, Cristiana Maria Pedroso, de Carvalho, Rosemary Aparecida
Publikováno v:
In Journal of Pharmaceutical Sciences June 2022 111(6):1739-1748
Autor:
Chagas, Eduardo Galvão Leite das, Garcia, Vitor Augusto dos Santos, Lourenço, Carla Alves Monaco, Vanin, Fernanda Maria, Yoshida, Cristiana Maria Pedroso, Carvalho, Rosemary Aparecida de
Publikováno v:
Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 18, p2916, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.