Zobrazeno 1 - 10
of 128
pro vyhledávání: '"Maria Jesús Martin"'
Autor:
Tania Moreno-Mármol, Mario Ledesma-Terrón, Noemi Tabanera, Maria Jesús Martin-Bermejo, Marcos J Cardozo, Florencia Cavodeassi, Paola Bovolenta
Publikováno v:
eLife, Vol 10 (2021)
The vertebrate eye primordium consists of a pseudostratified neuroepithelium, the optic vesicle (OV), in which cells acquire neural retina or retinal pigment epithelium (RPE) fates. As these fates arise, the OV assumes a cup shape, influenced by mech
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3968577713244d2484f171fcf9df66c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cristina, Román-Hidalgo, María Jesús, Martín-Valero, Rut, Fernández-Torres, Miguel Ángel, Bello-López
Publikováno v:
In Talanta 1 March 2018 179:601-607
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laura I. deEugenio, Isabel de laTorre, Felipe deSalas, Francisco Vila, David Alonso, Alicia Prieto, María Jesús Martínez
Publikováno v:
Engineering in Life Sciences, Vol 24, Iss 9, Pp n/a-n/a (2024)
ABSTRACT Lignocellulosic biomass, the most abundant natural resource on earth, can be used for cellulosic ethanol production but requires a pretreatment to improve enzyme access to the polymeric sugars while obtaining value from the other components.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3aff9a4b8084cda98e5cd56c85c50e7
Autor:
Escobar, María Jesús Martín
Publikováno v:
Revista de Musicología, 2005 Jun 01. 28(1), 608-624.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20798091
Autor:
Matilde D’Arrigo, María Jesús Petrón, Jonathan Delgado-Adámez, Jesús Javier García-Parra, María Jesús Martín-Mateos, María Rosario Ramírez-Bernabé
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3133 (2024)
The inclusion of an ingredient made from red grape pomace (RGP) var. Tempranillo was evaluated for the preservation of a traditional dry-cured sausages (salchichón). The pomace was valorized through thermal blanching (103 °C for 1 min) and hydrosta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a82bf719e4f42838ba8c53dbf3a3475
Autor:
Ivette Chocron, J. Tevar, C. García-Palenciano, Antoni Sabate, A. del Mazo, Annabel Blasi, Maria Jesús Martin, Sayonara González, J. Bustamante, José Antonio García-López, Montserrat Costa, Joan Beltran, María Fernanda Torres, A. Leon, Jordi Colmenero, C. Fondevila, Rosa Gutierrez, Concepción Jimeno, M. de Nadal, Iratxe Zarragoikoetxea, C. Jimenez de la Fuente, P. Galan, J. Gomez Serrano, Alicia C Marin, Javier Pitera, J.L. Garrido, Begoña Arjona, Laura Viguera, Carlos Belmonte, M. F. Caballero, G. Ojinaga, P. Lopez-Toribio, Enric Reverter, J. Padilla, Matilde Zaballos, José Pérez-Peña
Publikováno v:
International Journal of Surgery. 96:106169
Background Controlled donation after circulatory death (cDCD) has expanded the donor pool for liver transplantation (LT). However, transfusion requirements and perioperative outcomes should be elucidated. The aim of this multicenter study was to asse