Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Marić Aleksandar"'
Autor:
Milićević Nataša, Sakač Marijana, Šarić Bojana, Škrobot Dubravka, Filipčev Bojana, Šimurina Olivera, Jovanov Pavle, Pestorić Mladenka, Marić Aleksandar
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 29, Iss 3, Pp 179-187 (2023)
Soybean bran (SB) partially replaced fat (30%—50%) in a gluten-free cookie formulation. Dough properties, physical (cookie dimension and weight loss), textural (hardness and fracturability), colour and sensory parameters, as well as nutritional pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/804536d625f747e7ab2a53bb511ee831
Autor:
Sakač Marijana B., Jovanov Pavle T., Marić Aleksandar Z., Tomičić Zorica M., Pezo Lato L., Dapčević-Hadnađev Tamara R., Novaković Aleksandra R.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 46, Iss 2, Pp 179-187 (2019)
Amino acid profile of four honey types - two monofloral (acacia and sunflower), one polyfloral (meadow honey) and forest honey (honeydew honey) collected from the Autonomous Province of Vojvodina (Republic of Serbia) was determined using ion exchange
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c41f2e1a4981486c986b2b3a44a505df
Publikováno v:
Trendovi u Poslovanju, Vol 4, Iss 1, Pp 25-38 (2016)
Financial strength is a central issue of any business system and is reflected in payment, investing and financing. Depreciation as a form of self-financing aims to create added value company through increase in total revenues and income of a business
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5460abe987694dc6aee6f32ed90334b9
Autor:
Sakač, Marijana, Novaković, Aleksandra, Ikonić, Predrag, Peulić, Tatjana, Škrobot, Dubravka, Radišić, Predrag, Šikoparija, Branko, Jovanov, Pavle, Maravić, Nikola, Marić, Aleksandar
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis May 2024 129
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sakač, Marijana B., Jovanov, Pavle T., Marić, Aleksandar Z., Pezo, Lato L., Kevrešan, Žarko S., Novaković, Aleksandra R., Nedeljković, Nataša M.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2019 276:15-21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jovanov, Pavle, Vraneš, Milan, Sakač, Marijana, Gadžurić, Slobodan, Panić, Jovana, Marić, Aleksandar, Ostojić, Sergej
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 22 October 2018 1028:96-103
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marić, Aleksandar
Publikováno v:
CRIS UNS
Cilj ove doktorske disertacije je sagledavanje kvaliteta uzoraka meda sakupljenih u regionu Republike Srbije, sa područja Zapadnog Balkana i iz nekih susednih zemalja tokom tri uzastopne godine (2016–2018) praćenjem fizičko hemijskih pokazatelja
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2987::47f41f4ec580405122a2ea4cc406065e
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija167404529979248.pdf?controlNumber=(BISIS)128204&fileName=167404529979248.pdf&id=21311&source=OpenAIRE&language=en
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija167404529979248.pdf?controlNumber=(BISIS)128204&fileName=167404529979248.pdf&id=21311&source=OpenAIRE&language=en