Zobrazeno 1 - 10
of 442
pro vyhledávání: '"Margarida R."'
Autor:
Ana R. J. Cabrita, Carolina Barroso, Ana Patrícia Fontes-Sousa, Alexandra Correia, Luzia Teixeira, Margarida R. G. Maia, Manuel Vilanova, Timur Yergaliyev, Amélia Camarinha-Silva, António J. M. Fonseca
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 11 (2024)
Locally produced fish hydrolysate and oil from the agrifood sector comprises a sustainable solution both to the problem of fish waste disposal and to the petfood sector with potential benefits for the animal’s health. This study evaluated the effec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ae11deaac3045d6b9149462b29c85b4
Autor:
Ana R. J. Cabrita, Margarida R. G. Maia, Ana P. Alves, Tiago Aires, Ana Rosa, André Almeida, Rui Martins, António J. M. Fonseca
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 11 (2024)
The increased fish consumption by the growing human population in the world translates into an increase in fish waste. The reintroduction of these fish by-products into food and feed chains presents economic benefits and contributes to counteracting
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/097eb089a0914c2db9897410b42242a6
Publikováno v:
In Journal of PeriAnesthesia Nursing June 2024 39(3):409-416
Autor:
Cátia S. C. Mota, Margarida R. G. Maia, Inês M. Valente, Ana R. J. Cabrita, António J. M. Fonseca
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 11 (2024)
The in vitro rumen batch technique is widely used for screening novel feed sources; however, it remains unclear to what extent the in vitro fermentability of non-conventional feed sources is affected by non-adapted ruminal inocula. Thus, in this stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc150f3a085b4c76b811a22aaf9a4b3b
Autor:
Joana Guilherme-Fernandes, Tiago Aires, António J. M. Fonseca, Timur Yergaliyev, Amélia Camarinha-Silva, Sofia A. C. Lima, Margarida R. G. Maia, Ana R. J. Cabrita
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 11 (2024)
The world’s growing pet population is raising sustainability and environmental concerns for the petfood industry. Protein-rich marine by-products might contribute to mitigating negative environmental effects, decreasing waste, and improving economi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1947308495b945e39c7e55a5211f2f79
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.