Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Marcotrigiano, V."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annali di Igiene, Medicina Preventiva e di Comunità; Sep/Oct2023, Vol. 35 Issue 5, p501-510, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Diella, G., Caggiano, G., Apollonio, F., Triggiano, F., Stefanizzi, P., Fasano, F., Pace, L., Marcotrigiano, V., Sorrenti, D. P., Sorrenti, G. T., Galante, D., Montagna, M. T.
Publikováno v:
Annali di Igiene, Medicina Preventiva e di Comunità; Jan/Feb2023, Vol. 35 Issue 1, p112-120, 9p
Autor:
Restivo, V., Orsi, A., Ciampini, S., Messano, G. A., Trucchi, C., Ventura, G., Casuccio, A., Vitale, F., Battisti, F., Bellopede, R., Bert, F., Gaeta, M., Gualano, M. R., Marcotrigiano, V., Napolitano, F., Odone, A., Parente, P., Pelullo, P., Siddu, A., Silenzi, A., Ziglio, A.
Background. Quality improvement is an increasingly recognized approach to maximize service effectiveness and minimize costs in public health. However, the Italian law never provided for the institutional accreditation of vaccination services. Further
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::9b90d95df39285f87c25b6f8d5b3fb09
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marcotrigiano, V, Lanzilotti, C, Rondinone, D, De Giglio, O, Caggiano, G, Diella, G, Orsi, G B, Montagna, M T, Napoli, C, Orsi, Giovanni Battista
Legislators have implemented policies to improve food labelling to protect consumers and to make the presentation of ingredients and nutritional information more transparent. Proper food labelling allows consumers who may suffer from food allergies o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::08e83b6cbe2aa8518da8006e253217bd
http://hdl.handle.net/11573/1116565
http://hdl.handle.net/11573/1116565
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.