Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Marchi, João Francisco"'
Autor:
Steinbach, Juliana, Burgardt, Vânia de Cássia da Fonseca, Castro-Cislaghi, Fabiane Picinin de, Machado-Lunkes, Alessandra, Marchi, João Francisco, Vieira do Prado, Naimara, Mews, Laura Alice Levien, de Lima, Vanderlei Aparecido, Mitterer-Daltoé, Marina Leite
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science December 2021 26
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 23, Article number: e2019070, Published: 30 MAR 2020
This work aimed to isolate and identify Streptococcus and Lactobacillus species from raw cow’s milk obtained from Southwest Paraná - Brazil. We used randomly amplified polymorphic DNA (RAPD)-PCR to identify and type 58Streptococcus and 48 Lactobac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::70955b6ed0d6d533df7d9e349fac9784
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232020000100422&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232020000100422&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Oliveira, Débora Francielly, Mileski, João Paulo Fernando, De Carli, Caroline Giane, Marchi, João Francisco, Silva, Davi Costa, Coelho, Alexandre Rodrigo, Tonial, Ivane Benedetti
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 17, Issue: 4, Pages: 273-282, Published: DEC 2014
Os consumidores costumam associar os produtos cárneos processados a uma imagem negativa em função dos teores de gordura saturada, sódio e aditivos químicos que apresentam. O trabalho teve por objetivo estudar a influência da adição de farinha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::1e730c9592ad5d121005dffd487571ae
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232014000400273&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232014000400273&lng=en&tlng=en
Autor:
Silva, Carlos Eduardo da, De Carli, Caroline Giani, Melati, Janaína, Alfaro, Alexandre da Trindade, Marchi, João Francisco, De Souza, Nilson Evelázio, Oliveira, Débora Francielly de, Tonial, Ivane Benedetti
Publikováno v:
Revista Nutrición Clínica y Dietética Hospitalaria; 2018, Vol. 38 Issue 3, p111-119, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Savoldi, Daniele Cristina, Mendonça, Fernanda Jéssica, Dornellas, Thais, Marchi, João Francisco, Tonial, Ivane Benedetti, Soares, Adriana Lourenço
Publikováno v:
Revista Acadêmica: Ciência Animal; 2019 Supplement, Vol. 17, p126-127, 2p