Zobrazeno 1 - 10
of 481
pro vyhledávání: '"Marcelo Valle"'
Autor:
Guilherme Bento Sperandio, Reynaldo Magalhães Melo, Taísa Godoy Gomes, Robert Neil Gerard Miller, Luis Henrique Ferreira do Vale, Marcelo Valle de Sousa, Carlos André Ornelas Ricart, Edivaldo Ximenes Ferreira Filho
Publikováno v:
Journal of Fungi, Vol 10, Iss 10, p 677 (2024)
The spectrum of enzymes required for complete lignocellulosic waste hydrolysis is too diverse to be secreted by a single organism. An alternative is to employ fungal co-cultures to obtain more diverse and complete enzymatic cocktails without the need
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b326c1805da49f6949ae2a3b4620312
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sperandio, Guilherme Bento, Melo, Reynaldo Magalhães, Gomes, Taísa Godoy, Miller, Robert Neil Gerard, do Vale, Luis Henrique Ferreira, Sousa, Marcelo Valle de, Ricart, Carlos André Ornelas, Filho, Edivaldo Ximenes Ferreira
Publikováno v:
Journal of Fungi; Oct2024, Vol. 10 Issue 10, p677, 17p
Autor:
Sarah Silva, Angélica Olivier Bernardi, Marcelo Valle Garcia, Thais Nunes Bisello, Larissa Borstmann, Marina Venturini Copetti
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 3, p 169 (2024)
Contamination caused by fungi stands out as a significant microbiological issue in the food industry, particularly leading to premature spoilage across various food segments, including the dry-fermented meat industry. The emergence of undesired fungi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/867c8ba1259b4e8a82b989d19180187e
Autor:
Reynaldo Magalhães Melo, Jaques Miranda Ferreira de Souza, Thomas Christopher Rhys Williams, Wagner Fontes, Marcelo Valle de Sousa, Carlos André Ornelas Ricart, Luis Henrique Ferreira do Vale
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 13, Iss 1, Pp 1-11 (2023)
Abstract Corynebacterium glutamicum is a bacterium widely employed in the industrial production of amino acids as well as a broad range of other biotechnological products. The present study describes the characterization of C. glutamicum proteoforms,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47862151838e4c00b3f24cbedf83279c
Autor:
Lemos, Jéssica Gonçalves, Stefanello, Andrieli, Garcia, Marcelo Valle, Furian, Ana Flávia, Cichoski, Alexandre José, Copetti, Marina Venturini
Publikováno v:
In Food Research International December 2022 162 Part A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daisy Sotero Chacon, Marlon Dias Mariano Santos, Bernardo Bonilauri, Johnatan Vilasboa, Cibele Tesser da Costa, Ivanice Bezerra da Silva, Taffarel de Melo Torres, Thiago Ferreira de Araújo, Alan de Araújo Roque, Alan Cesar Pilon, Denise Medeiros Selegatto, Rafael Teixeira Freire, Fernanda Priscila Santos Reginaldo, Eduardo Luiz Voigt, José Angelo Silveira Zuanazzi, Kátia Castanho Scortecci, Alberto José Cavalheiro, Norberto Peporine Lopes, Leandro De Santis Ferreira, Leandro Vieira dos Santos, Wagner Fontes, Marcelo Valle de Sousa, Paulo Costa Carvalho, Arthur Germano Fett-Neto, Raquel Brandt Giordani
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Erythrina velutina is a Brazilian native tree of the Caatinga (a unique semiarid biome). It is widely used in traditional medicine showing anti-inflammatory and central nervous system modulating activities. The species is a rich source of specialized
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3727f9022f944a30b59a2f9e1d2f347b
Autor:
Santos Júnior, Agenor de Castro Moreira dos, Melo, Reynaldo Magalhães, Ferreira, Bianca Vasconcelos Gomes, Pontes, Arthur Henriques, Lima, Consuelo Medeiros Rodrigues de, Fontes, Wagner, Sousa, Marcelo Valle de, Lima, Beatriz Dolabela de, Ricart, Carlos André Ornelas
Publikováno v:
In BBA - Proteins and Proteomics May 2021 1869(5)