Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"Marc Jérôme"'
Autor:
Klemperer, Elias M., Kock, Loren, Feinstein, Marc Jerome P., Coleman, Sulamunn R.M., Gaalema, Diann E., Higgins, Stephen T.
Publikováno v:
In Preventive Medicine November 2024 188
Autor:
Coleman, Sulamunn R.M., Bunn, Janice Y., Klemperer, Elias M., Feinstein, Marc Jerome P., Higgins, Stephen T.
Publikováno v:
In Preventive Medicine November 2024 188
Autor:
Mariem Migaou, Sabrina Macé, Hana Maalej, Laetitia Marchand, Sandrine Bonnetot, Cyril Noël, Corinne Sinquin, Marc Jérôme, Agata Zykwinska, Sylvia Colliec-Jouault, Raoui Mounir Maaroufi, Christine Delbarre-Ladrat
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 4, p 774 (2024)
The blue crab (BC) Portunus segnis is considered an invasive species colonizing Tunisian coasts since 2014. This work aims to explore its associated bacteria potential to produce anionic exopolysaccharides (EPSs) in order to open up new ways of valor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96e8b12531c8448c9cb7db111a21c9a6
Autor:
Erath, Tyler G., Browning, Kaitlyn O., Evemy, Carolyn, Feinstein, Marc Jerome P., Wiley, Rhiannon C., Kemperer, Elias M., DeSarno, Michael, Higgins, Stephen T.
Publikováno v:
In Preventive Medicine November 2022 164
Autor:
Klemperer, Elias, Feinstein, Marc Jerome, Skelly, Joan, O'Connor, Shannon, West, Julia, Peasley-Miklus, Catherine, Hatsukami, Dorothy, Higgins, Stephen
Publikováno v:
In Drug and Alcohol Dependence 1 July 2024 260 Supplement
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carmen G Sotelo, Amaya Velasco, Ricardo I Perez-Martin, Kristina Kappel, Ute Schröder, Véronique Verrez-Bagnis, Marc Jérôme, Rogério Mendes, Helena Silva, Stefano Mariani, Andrew Griffiths
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 13, Iss 5, p e0196641 (2018)
Tuna fisheries and processing represent economic activities of paramount importance around the world. Most of these products are traded for human consumption and in general are highly demanded commodities. However, not all tuna products achieve the s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4abb927e754a4609ab88563d92cd2fb6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marc Jérôme, Delphine Passerini, Frédérique Chevalier, Laetitia Marchand, Françoise Leroi, Sabrina Macé
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology
International Journal Of Food Microbiology (0168-1605) (Elsevier BV), 2022-02, Vol. 363, P. 109504 (8p.)
International Journal Of Food Microbiology (0168-1605) (Elsevier BV), 2022-02, Vol. 363, P. 109504 (8p.)
Quantification of lactic acid bacteria (LAB) is essential to control quality of seafood products like cold-smoked salmon (CSS). In the present study, we report the design and optimization of a dual-labelled TaqMan ™ probe targeting the V7 region of