Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Marcía Fuentes, Jhunior"'
Autor:
Molina, Cheyli, García, Sindy Karina Campos, Marcía Fuentes, Jhunior, Ore Areche, Franklin, Yadav, Ajitesh, Aleman, Ricardo S.
Publikováno v:
Dairy; Sep2024, Vol. 5 Issue 3, p515-525, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
InGenio Journal; Vol. 5 No. 1 (2022); 56-64
Revista InGenio; Vol. 5 Núm. 1 (2022); 56-64
Revista InGenio
Universidad Técnica Estatal de Quevedo
instacron:UTEQ
Revista InGenio; Vol. 5 Núm. 1 (2022); 56-64
Revista InGenio
Universidad Técnica Estatal de Quevedo
instacron:UTEQ
Hymenocallis caribaea L., commonly known as Lirio de San Juan, is a species of geophyte plant belonging to the family of amaryllidaceae, is distributed in Central America and in Cuba, and is also considered medicinal. Therefore, this research aimed t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::01923d1482cb090553688f3102e4cebc
https://revistas.uteq.edu.ec/index.php/ingenio/article/view/476
https://revistas.uteq.edu.ec/index.php/ingenio/article/view/476
Autor:
Fernández Escobar, Ángel Oliverio, Hidalgo Trejo, Guadalupe Cecibel, Vélez Reyna, Valery Rashel, Villegas Soto, Nelson Ramiro, Marcía Fuentes, Jhunior Abrahan
Publikováno v:
InGenio Journal; Vol. 4 No. 2 (2021); 37-48
Revista InGenio; Vol. 4 Núm. 2 (2021); 37-48
Revista InGenio
Universidad Técnica Estatal de Quevedo
instacron:UTEQ
Revista InGenio; Vol. 4 Núm. 2 (2021); 37-48
Revista InGenio
Universidad Técnica Estatal de Quevedo
instacron:UTEQ
The objective of this research was to evaluate the effect of the maceration of national cocoa almond residues in rectified ethyl alcohol to obtain old liquor. The cocoa was used roasted and unroasted, and, in different concentrations, added to the 96
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::b428ea83a368a8d71a8d88d33080715a
https://revistas.uteq.edu.ec/index.php/ingenio/article/view/414
https://revistas.uteq.edu.ec/index.php/ingenio/article/view/414
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cascos G; Technological Institute of Food and Agriculture CICYTEX-INTAEX, Junta of Extremadura, Avda Adolfo Suárez s/n, 06007 Badajoz, Spain., Lozano J; Industrial Engineering School, University of Extremadura, 06006 Badajoz, Spain., Montero-Fernández I; Department of Chemical Engineering and Physical Chemistry, University of Extremadura, Avda de Elvas s/n, 06006 Badajoz, Spain., Marcía-Fuentes JA; Faculty of Technological Sciences, Universidad Nacional de Agricultura, Catacamas 16201, Honduras., Aleman RS; School of Nutrition and Food Sciences, Louisiana State University Agricultural Center, Baton Rouge, LA 70803, USA., Ruiz-Canales A; Engineering Department, Politechnic High School of Orihuela, Miguel Hernández University of Elche, 03312 Elche, Spain., Martín-Vertedor D; Technological Institute of Food and Agriculture CICYTEX-INTAEX, Junta of Extremadura, Avda Adolfo Suárez s/n, 06007 Badajoz, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Dec 26; Vol. 13 (1). Date of Electronic Publication: 2023 Dec 26.