Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Marazza, José A."'
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods October 2013 5(4):1848-1853
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods July 2012 4(3):594-601
Publikováno v:
Soy: nutrition, consumption and health
Interest in soybeans and soy-based products has grown significantly in the last decade due to their reported nutritional and health-promoting benefits. Researchers have credited phytochemicals in soybeans, especially isoflavones, for some of these be
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3498::c32e20154716ec9a06910915742ce7e5
https://novapublishers.com/shop/soy-nutrition-consumption-and-health/
https://novapublishers.com/shop/soy-nutrition-consumption-and-health/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Dec2013, Vol. 48 Issue 12, p2480-2489, 10p
Publikováno v:
Food microbiology. 26(3)
Lactobacillus rhamnosus CRL981 showed the highest levels of β-glucosidase and was selected to characterize this enzyme system, among 63 strains of different Lactobacillus species. The maximum activity was obtained at pH 6.4 and 42 °C. The enzyme sh