Zobrazeno 1 - 10
of 136
pro vyhledávání: '"Maragos, C.M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Storage of Cereal Grains and Their Products Edition: Fifth Edition. 2022:535-576
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lippolis V., Porricelli A.C.R., Mancini E., Lattanzio V.M.T., Ciasca B., De Girolamo A., De Saeger S., Maragos C.M., Mccormick S., Li P., Pascale M., Logrieco A.F.
Publikováno v:
MycoKey 2020 Final International Conference on-line, Bari, 19-21 October 2020
info:cnr-pdr/source/autori:Lippolis V., Porricelli A.C.R., Mancini E., Lattanzio V.M.T., Ciasca B., De Girolamo A., De Saeger S., Maragos C.M., Mccormick S., Li P., Pascale M., Logrieco A.F./congresso_nome:MycoKey 2020 Final International Conference on-line/congresso_luogo:Bari/congresso_data:19-21 October 2020/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Lippolis V., Porricelli A.C.R., Mancini E., Lattanzio V.M.T., Ciasca B., De Girolamo A., De Saeger S., Maragos C.M., Mccormick S., Li P., Pascale M., Logrieco A.F./congresso_nome:MycoKey 2020 Final International Conference on-line/congresso_luogo:Bari/congresso_data:19-21 October 2020/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Deoxynivalenol (DON), T-2 toxin (T-2) and HT-2 toxin (HT-2), due to their incidence and toxicity, are the trichothecenes of major concern for cereals and cereal-based products. Moreover, natural occurrence of modified forms of DON, such as 3-acetyl-d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::783402db5b8d099fcbda601334e87f1e
https://publications.cnr.it/doc/438756
https://publications.cnr.it/doc/438756
Autor:
Lippolis V. a, Porricelli A.C.R. a Mancini E. a, Lattanzio V.M.T. a, Ciasca B. a, De Girolamo A. a, De Saeger S. b, Maragos C.M. c, McCormick S. c, Li P. d, Logrieco A.F. a, Pascale M. a
Publikováno v:
"WMFmeetsIUPAC 2019"-Joint meeting of The World Mycotoxin Forum® and the IUPAC International Symposium on Mycotoxins, pp. 75–75, Belfast, Northern Ireland, 14-16/10/2019
info:cnr-pdr/source/autori:Lippolis V. a, Porricelli A.C.R. a Mancini E. a, Lattanzio V.M.T. a, Ciasca B. a, De Girolamo A. a, De Saeger S. b, Maragos C.M. c, McCormick S. c, Li P. d, Logrieco A.F. a, Pascale M. a/congresso_nome:"WMFmeetsIUPAC 2019"-Joint meeting of The World Mycotoxin Forum® and the IUPAC International Symposium on Mycotoxins/congresso_luogo:Belfast, Northern Ireland/congresso_data:14-16%2F10%2F2019/anno:2019/pagina_da:75/pagina_a:75/intervallo_pagine:75–75
info:cnr-pdr/source/autori:Lippolis V. a, Porricelli A.C.R. a Mancini E. a, Lattanzio V.M.T. a, Ciasca B. a, De Girolamo A. a, De Saeger S. b, Maragos C.M. c, McCormick S. c, Li P. d, Logrieco A.F. a, Pascale M. a/congresso_nome:"WMFmeetsIUPAC 2019"-Joint meeting of The World Mycotoxin Forum® and the IUPAC International Symposium on Mycotoxins/congresso_luogo:Belfast, Northern Ireland/congresso_data:14-16%2F10%2F2019/anno:2019/pagina_da:75/pagina_a:75/intervallo_pagine:75–75
The trichothecenes of major concern for cereals and cereal-based products, due to their incidence and toxicity, are deoxynivalenol (DON), T-2 toxin (T-2) and HT-2 toxin (HT-2). These toxins can be harmful to both human and animal health. Moreover, a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::edd565f7882b63af068e307a199e22ab
https://publications.cnr.it/doc/410700
https://publications.cnr.it/doc/410700
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maragos, C.M.1 (AUTHOR) chris.maragos@ars.usda.gov
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Jul2012, Vol. 29 Issue 7, p1108-1117. 10p.
Autor:
Maragos, C.M.1 (AUTHOR) chris.maragos@ars.usda.gov, Busman, M.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. May2010, Vol. 27 Issue 5, p688-700. 13p. 1 Illustration, 2 Diagrams, 1 Graph.
Autor:
Maragos, C.M.1
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Aug2004, Vol. 21 Issue 8, p803-810. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.