Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Marđetko N"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marđetko, N.1, Novak, M.1 mnovak@pbf.hr, Trontel, A.1, Grubišić, M.2, Galić, M.1, Šantek, B.1
Publikováno v:
Chemical & Biochemical Engineering Quarterly. 2018, Vol. 32 Issue 4, p483-499. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Lactic acid is mainly produced by lactic acid bacteria (LAB ; Lactobacillus sp., Streptococcus sp., Pediococcus sp.) and molds (e. g. Rhizopus oryzae, Rhizopus arrhizus)[1]. This bulk chemical can be produced from first and second generation raw mate
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::99b67589f81cb608442de3d34131231d
https://www.bib.irb.hr/941781
https://www.bib.irb.hr/941781
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KALANTARYAN, N. K., HARUTYUNYAN, B. A., MINASYAN, E. V., TSATURYAN, A. H., PAVLEČIĆ, M., MARĐETKO, N., GOGINYAN, V. B.
Publikováno v:
Ajastan Kensabanakan Handes; 2020, Vol. 72 Issue 4, p72-79, 8p
Publikováno v:
In Value in Health November 2019 22 Supplement 3:S586-S586
Publikováno v:
In Value in Health November 2019 22 Supplement 3:S456-S456
Publikováno v:
In Value in Health October 2018 21 Supplement 3:S314-S314