Zobrazeno 1 - 10
of 218
pro vyhledávání: '"Maróstica Junior, Mario"'
Autor:
Alencar, Joseane Cardoso Gomes de, Pinto, Géssica Thailane da Silva, Cerqueira e Silva, Klycia Fidelis, Santos, Juan Messias Souza, Hubinger, Miriam Dupas, Bicas, Juliano Lemos, Maróstica Junior, Mário Roberto, Petkowicz, Carmen Lúcia de Oliveira, Paulino, Bruno Nicolau
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology January 2025 155
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Priscila Busch Furlan, Cibele, Berilli Batista, Patricia, Akemi Kido, Larissa, Garbellini Duft, Renata, Regina Cavaglieri, Claudia, de Oliveira Carvalho, Patricia, Roberto Maróstica Junior, Mário
Publikováno v:
In Food Research International December 2023 174 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
da Silva-Maia, Juliana Kelly, Nagalingam, Arumugam, Cazarin, Cinthia Baú Betim, Marostica Junior, Mário Roberto, Sharma, Dipali
Publikováno v:
In Food Chemistry: Molecular Sciences 30 July 2023 6
Autor:
Nascimento, Roberto de Paula do, Rizzato, Julia Soto, Polezi, Gabriele, Moya, Amanda Maria Tomazini Munhoz, Silva, Milena Ferreira, Machado, Ana Paula da Fonseca, Franchi Junior, Gilberto Carlos, Borguini, Renata Galhardo, Santiago, Manuela Cristina Pessanha de Araújo, Paiotti, Ana Paula Ribeiro, Pereira, José Aires, Martinez, Carlos Augusto Real, Marostica Junior, Mario Roberto
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry: Molecular Sciences 30 December 2022 5