Zobrazeno 1 - 10
of 300
pro vyhledávání: '"Maróstica Junior, Mário Roberto"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
da Silva-Maia, Juliana Kelly, Nagalingam, Arumugam, Cazarin, Cinthia Baú Betim, Marostica Junior, Mário Roberto, Sharma, Dipali
Publikováno v:
In Food Chemistry: Molecular Sciences 30 July 2023 6
Autor:
Nascimento, Roberto de Paula do, Rizzato, Julia Soto, Polezi, Gabriele, Moya, Amanda Maria Tomazini Munhoz, Silva, Milena Ferreira, Machado, Ana Paula da Fonseca, Franchi Junior, Gilberto Carlos, Borguini, Renata Galhardo, Santiago, Manuela Cristina Pessanha de Araújo, Paiotti, Ana Paula Ribeiro, Pereira, José Aires, Martinez, Carlos Augusto Real, Marostica Junior, Mario Roberto
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry: Molecular Sciences 30 December 2022 5
Autor:
Machado, Ana Paula da Fonseca, Alves, Mariana da Rocha, Nascimento, Roberto de Paula do, Reguengo, Lívia Mateus, Marostica Junior, Mario Roberto
Publikováno v:
In Food Research International December 2022 162 Part A
Autor:
Machado, Ana Paula da Fonseca, Montes, Antonio, Valor, Diego, Fernández-Ponce, María Teresa, Barbero, Gerardo Fernández, Maróstica Júnior, Mário Roberto, Pereyra, Clara, de la Ossa, Enrique Martínez
Publikováno v:
In Journal of CO2 Utilization July 2022 61
Autor:
Reguengo, Lívia Mateus, Nascimento, Roberto de Paula do, Machado, Ana Paula da Fonseca, Marostica Junior, Mario Roberto
Publikováno v:
In Food Research International May 2022 155