Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "María Perea Flores"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
3
of
3
pro vyhledávání:
'"María Perea Flores"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Fermentation of honey water from agave in the production of pulque
Autor:
Alberto Peña Barrientos
,
María Perea Flores
,
Miguel Angel Hernandez Fernandez
,
Gloria Dávila Ortiz
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::72a4b5c97bfbf000168cae30a553c559
https://doi.org/10.1021/scimeetings.1c00699
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Fermentation of vanilla beans enzymatic hydrolysates after aromatic compounds extraction
Autor:
María Perea Flores
,
Alberto Peña Barrientos
,
Miguel Angel Vega Cuellar
,
Gloria Dávila Ortiz
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4092a79a6bf0747528f5cdb08c835a41
https://doi.org/10.1021/scimeetings.1c00698
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Production of a fermented beverage from vanilla coproducts
Autor:
María Perea Flores
,
Miguel Angel Vega Cuellar
,
Alberto Peña Barrientos
,
Gloria Dávila Ortiz
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::92c325df12b0ae0c654b170679561e68
https://doi.org/10.1021/scimeetings.1c00696
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Zdroj
3
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......