Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Mao, JinQin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Treyvaud Amiguet, Virginie1, Kramp, Kari L.1,2, Mao, JinQin1, McRae, Calum2, Goulah, Andrew2, Kimpe, Linda E.1, Blais, Jules M.1, Arnason, John T.1 John.Arnason@uottawa.ca
Publikováno v:
Food Chemistry. Feb2012, Vol. 130 Issue 4, p853-858. 6p.
This book is open access and available on www.bloomsburycollections.com. It is funded by Knowledge Unlatched.This innovative collection of essays on twenty-first century Chinese cinema and moving image culture features contributions from an internati