Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Mao, Bosi"'
Autor:
Mao, Bosi
Mon projet de thèse a été réalisé en partenariat avec l'entreprise BioMérieux, qui produit des milieux de culture à base de gel d'agar coulés dans des boîtes de Pétri à destination du secteur biomédical. Ces gels, remplis d'eau à 95 %, s
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2017BORD0593/document
Hydrogels behave as viscoelastic soft solids and display a porous microstructure filled with water with typical amounts of 90\%~w/w or more. As such, these materials are highly sensitive to water loss through evaporation, which impacts their mechanic
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1609.09459
Thermoreversible hydrogels are commonly prepared by cooling down to ambient temperature, aqueous polymer solutions first brought to a boil. The incubation time of the polymer solution at such a high temperature is traditionally kept to a minimum to m
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1603.00778
A wide range of thermoreversible gels are prepared by cooling down to ambient temperature hot aqueous polymer solutions. During the sol-gel transition, such materials may experience a volume contraction which is traditionally overlooked as rheologica
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1508.01689
Biogels made of crosslinked polymers such as proteins or polysaccharides behave as porous soft solids and store large amount of solvent. These gels undergo spontaneous aging, called syneresis that consists in the shrinkage of the gel matrix and the p
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1410.8388
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2017 64:59-69
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Beniazza, Redouane, Bayo, Natalia, Jardel, Damien, Rust, Ruben, Mao, Bosi, Divoux, Thibaut, Schmutz, Marc, Castet, Frédéric, Raffy, Guillaume, Del Guerzo, André, McClenaghan, Nathan D., Buffeteau, Thierry, Vincent, Jean-Marc
Publikováno v:
Chemical Communications; 8/7/2020, Vol. 56 Issue 61, p8655-8658, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.