Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Mantovani, Ana C. G."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Clemente, Marco A. J., Silva, Heloisa H. P., Silva, Nathan F., Campos, Julia W., Sousa, Eduardo G. de, Silva, Hágata C., Mantovani, Ana C. G., Angilelli, Karina B., Borsato, Dionisio
Publikováno v:
Química Nova, Volume: 46, Issue: 3, Pages: 229-235, Published: 08 MAY 2023
The simultaneous diffusion of inorganic components in the olive pulp in wet brine was modeled based on Fick’s generalized 2nd Law and simulated using the finite element method. The main and crossed diffusion coefficients, the film coefficient and t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::5ede16caa83f76da750ce92ab6396d5a
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422023000300229&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422023000300229&lng=en&tlng=en
Autor:
Clemente, Marco A. J., Silva, Heloisa H. P., Campos, Julia W., Silva, Nathan F., Sousa, Eduardo G., Mantovani, Ana C. G., Angilelli, Karina B., Borsato, Dionisio
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 34, Issue: 5, Pages: 684-693, Published: 01 MAY 2023
The objective of the present work was to apply self-organizing feature maps (SOFM) and multilayer perceptron (MLP) to evaluate the protective capacity of tert-butylhydroquinone (TBHQ), butylhydroxyanisole (BHA), and butylhydroxytoluene (BHT) antioxid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::281a302ccf0c4e7a46f7db5950d275a5
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532023000500684&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532023000500684&lng=en&tlng=en
Autor:
Clemente,Marco A. J., Silva,Heloisa H. P., Campos,Júlia W., Mantovani,Ana C. G., Borsato,Dionisio
Publikováno v:
Química Nova, Volume: 45, Issue: 8, Pages: 935-940, Published: 28 OCT 2022
Química Nova v.45 n.8 2022
Química Nova
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Química Nova v.45 n.8 2022
Química Nova
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Biodiesel is capable of replacing diesel because it has similar physicochemical properties, but this biofuel is susceptible to oxidation, which makes the application of antioxidant substances necessary. For this study, alcoholic extracts of senna lea
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8ab73a43126e08fd092c550c9753daa9
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422022000800935&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422022000800935&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bordin,Mírian S. P., Silva,Hágata C., Galvan,Diego, Mantovani,Ana C. G., Angilelli,Karina B., Borsato,Dionisio
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 33, Issue: 4, Pages: 384-391, Published: 18 MAR 2022
Journal of the Brazilian Chemical Society v.33 n.4 2022
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society v.33 n.4 2022
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
The influence of the film formed during the salting of champignon mushrooms with brine containing NaCl and KCl was modeled using the finite elements method (FEM). It was verified that the film formed on the mushroom surface had a greater influence in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3c0b1464cfdfba1b999f98d2324869ea
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532022000400384&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532022000400384&lng=en&tlng=en
Autor:
Borsato,Dionisio, Souza,Winnicius M. de, Oliveira,Talita F. de, Clemente,Marco A. J., Silva,Hágata C., Mantovani,Ana C. G., Chendynski,Letícia T., Angilelli,Karina B.
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 33, Issue: 1, Pages: 102-110, Published: 10 JAN 2022
Journal of the Brazilian Chemical Society v.33 n.1 2022
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society v.33 n.1 2022
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
The NaCl and KCl diffusion in the film formed on the cheese surface during salting was simulated by the finite element method. The time and salts concentration values on the cheese surface were determined, tabulated, and presented to the multilayer p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::81a5c187394b594ed360e865f9058c62
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532022000100102&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532022000100102&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.