Zobrazeno 1 - 10
of 186
pro vyhledávání: '"Manso S"'
Publikováno v:
In LWT December 2019 116
Publikováno v:
In Food Control April 2019 98:216-226
Autor:
Cancedda, Corrado, Davis, Sheila M., Dierberg, Kerry L., Lascher, Jonathan, Kelly, J. Daniel, Barrie, Mohammed Bailor, Koroma, Alimamy Philip, George, Peter, Kamara, Adikali Alpha, Marsh, Ronald, Sumbuya, Manso S., Nutt, Cameron T., Scott, Kirstin W., Thomas, Edgar, Bollbach, Katherine, Sesay, Andrew, Barrie, Ahmidu, Barrera, Elizabeth, Barron, Kathryn, Welch, John, Bhadelia, Nahid, Frankfurter, Raphael G., Dahl, Ophelia M., Das, Sarthak, Rollins, Rebecca E., Eustis, Bryan, Schwartz, Amanda, Pertile, Piero, Pavlopoulos, Ilias, Mayfield, Allan, Marsh, Regan H., Dibba, Yusupha, Kloepper, Danielle, Hall, Andrew, Huster, Karin, Grady, Michael, Spray, Kimberly, Walton, David A., Daboh, Fodei, Nally, Cora, James, Sahr, Warren, Gabriel S., Chang, Joyce, Drasher, Michael, Lamin, Gina, Bangura, Sherry, Miller, Ann C., Michaelis, Annie P., McBain, Ryan, Broadhurst, M. Jana, Murray, Megan, Richardson, Eugene T., Philip, Ted, Gottlieb, Gary L., Mukherjee, Joia S., Farmer, Paul E.
Publikováno v:
The Journal of Infectious Diseases, 2016 Oct . 214, S153-S163.
Externí odkaz:
http://www.jstor.org/stable/44007272
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Control January 2015 47:20-26
Publikováno v:
In Food Control November 2014 45:101-108
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Control August 2013 32(2):404-408