Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Manolopoulou E"'
Autor:
Siakou, M., Bruggeman, A., Eliades, M., Zoumides, C., Djuma, H., Kyriacou, M.C., Emmanouilidou, M.G., Spyros, A., Manolopoulou, E., Moriana, A.
Publikováno v:
In Agricultural Water Management 1 December 2021 258
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MANOLOPOULOU, E., AKTYPIS, A., MATARA, C., TSIOMI, P., KONSTANTINOU, E., MOUNTZOURIS, K., KLONARIS, S., TSAKALIDOU, E.
Publikováno v:
Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας; Τόμ. 69 Αρ. 1 (2018); 759-770
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 69 No. 1 (2018); 759-770
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 69 No. 1 (2018); 759-770
Στην έρευνα αυτή εξετάσθηκαν δημογραφικά στοιχεία, ζωοτεχνικά χαρακτηριστικά και παράμετροι της ποιότητας του γάλακτος σε εκτροφές γα
Autor:
Ioannidou, A., Manolopoulou, E.1, Stoulos, S.1, Vagena, E.1, Papastefanou, C.1, Bonardi, M.2, Gini, L.2, Manenti, S., Groppi, F.2 flavia.groppi@mi.infn.it
Publikováno v:
Journal of Radioanalytical & Nuclear Chemistry. Jan2014, Vol. 299 Issue 1, p855-860. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anastasiou, R., Georgalaki, M.d., Manolopoulou, E., Kandarakis, I., De Vuyst, Luc, Tsakalidou, Effie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3848::0cb83de6a7b49ef4d3dc6218a78ec985
https://biblio.vub.ac.be/vubir/streptococcus-macedonicus-acadc-198-as-a-starter-and-protective-culture-in-the-production-of-kasseri-cheese(d9da4b99-6e53-4ebf-bd4c-8ca6f779458c).html
https://biblio.vub.ac.be/vubir/streptococcus-macedonicus-acadc-198-as-a-starter-and-protective-culture-in-the-production-of-kasseri-cheese(d9da4b99-6e53-4ebf-bd4c-8ca6f779458c).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
A total of 148 strains of lactic acid bacteria from the ACA-DC Collection were examined in this study. They were all isolated from traditional Greek dairy products such as yoghurt and cheese and were assigned to the genera Enterococcus, Lactobacillus
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::0b0ea74d59ef650dd11d14af76f76fd2
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3046766
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3046766