Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Manoj Kumar C․T․"'
Autor:
Nishigandha Deshmukh, Priyanka Singh Rao, Heena Sharma, Sathish Kumar M․H․, Laxmana Naik N․, Manoj Kumar C․T․
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100642- (2024)
Galacto-oligosaccharides (GOS) are prebiotic compounds that can be produced from lactose-rich dairy waste, such as whey. Whey is a byproduct of cheese, casein, or paneer processing and contains significant amounts of lactose. There are several method
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d508d1b37cf84ef49d792b835245de0c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manoj Kumar, C.T.1 manojct.ndri@gmail.com, Sabikhi, Latha1, Singh, A.K.1, Raju, P.N.1, Kumar, Rajesh2, Sharma, Rajan2
Publikováno v:
LWT - Food Science & Technology. Apr2019, Vol. 103, p19-26. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.