Zobrazeno 1 - 10
of 4 185
pro vyhledávání: '"Mannanases"'
Autor:
Sastré-Calderón, Nicolás1 (AUTHOR) mvz.nico.sastre@gmail.com, Gómez-Verduzco, Gabriela1 (AUTHOR) gagove@unam.mx, Cortés-Cuevas, Arturo2 (AUTHOR) cuevasarturo03@yahoo.com, Juárez-Ramírez, Mireya3 (AUTHOR) mireyajr@fmvz.unam.mx, Arce-Menocal, José4 (AUTHOR) josearce_55@yahoo.com.mx, Márquez-Mota, Claudia Cecilia5 (AUTHOR) c.marquez@unam.mx, Sánchez-Godoy, Félix1 (AUTHOR), Ávila-González, Ernesto2 (AUTHOR) avilaernesto@yahoo.com
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Mar2024, Vol. 14 Issue 6, p924. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Costa, Diandra A.L., Williams, Thomas C.R., do Vale, Luis Henrique Ferreira, Filho, Edivaldo X.F.
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology July 2023 50
Autor:
González-Calle, Virginia, Barrero-Sicilia, Cristina, Carbonero, Pilar, Iglesias-Fernández, Raquel
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2015 Jan 01. 66(13), 3753-3764.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26389700
Autor:
Kaira, Gaurav Singh1,2 (AUTHOR), Kapoor, Mukesh1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Critical Reviews in Biotechnology. Feb2021, Vol. 41 Issue 1, p1-15. 15p.
Autor:
Møller, Marie Sofie1 (AUTHOR) msmo@dtu.dk
Publikováno v:
Molecules. Mar2022, Vol. 27 Issue 6, p1915. 14p.
Autor:
Nicolás Sastré-Calderón, Gabriela Gómez-Verduzco, Arturo Cortés-Cuevas, Mireya Juárez-Ramírez, José Arce-Menocal, Claudia Cecilia Márquez-Mota, Félix Sánchez-Godoy, Ernesto Ávila-González
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 6, p 924 (2024)
Most grains and vegetable feedstuffs used in commercial poultry feed contain phytates and polysaccharides—non-starchy chemical structures that are not degraded by digestive tract enzymes. Exogenous enzymes optimize the use of dietary ingredients. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/358d7af2439d40e9934897ecaac0f834
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.