Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Mangolim, Camila Sampaio"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fenelon, Vanderson Carvalho, Miyoshi, Juliana Harumi, Mangolim, Camila Sampaio, Noce, Aline Satomi, Koga, Luciana Numata, Matioli, Graciette
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 July 2018 192:19-27
Autor:
Mangolim, Camila Sampaio, da Silva, Thamara Thaiane, Fenelon, Vanderson Carvalho, do Nascimento, Adriane, Sato, Francielle, Matioli, Graciette
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 October 2017 232:369-378
Autor:
Mangolim, Camila Sampaio, Moriwaki, Cristiane, Nogueira, Ana Claudia, Sato, Francielle, Baesso, Mauro Luciano, Neto, Antônio Medina, Matioli, Graciette
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 June 2014 153:361-370
Autor:
Moriwaki, Cristiane, Mangolim, Camila Sampaio, Ruiz, Graziele Brescansin, de Morais, Gutierrez Rodrigues, Baesso, Mauro Luciano, Matioli, Graciette
Publikováno v:
In Biochemical Engineering Journal 15 February 2014 83:22-32
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
da Silva Crozatti, Thamara Thaiane, Mangolim, Camila Sampaio, Larentis, Paula Vitória, de Mello, João Carlos Palazzo, Matioli, Graciette
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Jan2023, Vol. 60 Issue 1, p361-371, 11p
Autor:
Mangolim, Camila Sampaio1, Silva, Thamara Thaiane da2, Fenelon, Vanderson Carvalho3, Koga, Luciana Numata3, Ferreira, Sabrina Barbosa de Souza3, Bruschi, Marcos Luciano3, Matioli, Graciette1,3 gmatioli@uem.br
Publikováno v:
PLoS ONE. 2/28/2017, Vol. 12 Issue 2, p1-19. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Basso, Fernanda Maria1 (AUTHOR), Mangolim, Camila Sampaio2 (AUTHOR), Aguiar, Maria Fernanda Alves1 (AUTHOR), Monteiro, Antonio Roberto Giriboni2 (AUTHOR), Peralta, Rosane Marina2 (AUTHOR), Matioli, Graciette1,2 (AUTHOR) gmatioli@uem.br
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. May2015, Vol. 66 Issue 3, p275-281. 7p.