Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Mango seed powder"'
Autor:
Sanjay Kumar, Keshav, Primanshi Seluriyal, Samiksha Sharma, Vinod Kumar, Bhawna Bisht, Saloni Joshi, Ankita Dobhal, Akuleti Saikumar
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 3, Iss 2, Pp 100340- (2023)
The present investigation aimed to develop jamun pulp, jamun seed, mango kernel, and flax seed powder fortified low-fat functional cookies. A total of five formulations, including control (C, T1, T2, T3 and T4) were prepared with varying amounts of j
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65f6bcdd0a3a431da145126c643749ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.