Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Mango beverage"'
Autor:
Elizabeth Cristina Acevedo-Martínez, Carolina Gutiérrez Cortés, Maribel García Mahecha, Consuelo Díaz Moreno
Publikováno v:
Dyna, Vol 85, Iss 207, Pp 84-92 (2018)
The interest about probiotic bacteria supplementation in fruit beverages has been increased recently in order to develop functional beverages without lactose. That is a technological challenge since pH and storage temperature can affect their viabili
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca4103783caf4249a1c04d39e1a2d82d
Publikováno v:
Journal of Horticultural Sciences, Vol 13, Iss 2 (2018)
Out of the thirteen probiotic strains procured from different sources or isolated from the commercially available sachets, seven isolates showed growth in the ready to serve (RTS) mango beverage. Among the seven strains, only three strains, i.e., Lac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a6afd2afb234b488fb9ec420c1a4108
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.