Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Mang YD"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manejo Djiogue JE; Department of Food Science and Nutrition ENSAI University of Ngaoundere Ngaoundere Cameroon., Nguimbou RM; Department of Food Science and Nutrition ENSAI University of Ngaoundere Ngaoundere Cameroon., Tatsadjieu LN; University Institute of Technology University of Ngaoundere Ngaoundere Cameroon., Mang YD; Department of Agriculture Livestock and By products Higher Institute of Sahel University of Maroua Maroua Cameroon., Njintang NY; Department of Food Science and Nutrition ENSAI University of Ngaoundere Ngaoundere Cameroon.; Department of Biological Sciences Faculty of Science University of Ngaoundere Ngaoundere Cameroon.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2016 Nov 23; Vol. 5 (3), pp. 678-688. Date of Electronic Publication: 2016 Nov 23 (Print Publication: 2017).
Autor:
Mang YD; Department of Agriculture, Livestock and By products, Higher Institute of Sahel, University of Maroua, PO Box 46, Maroua, Cameroon., Njintang YN; Department of Biological Sciences, Faculty of Science, University of Ngaoundere, PO Box 454, Ngaoundere, Cameroon., Abdou BA; Department of Agriculture, Livestock and By products, Higher Institute of Sahel, University of Maroua, PO Box 46, Maroua, Cameroon., Scher J; Laboratoire d'Ingénierie et des Biomolécules (LiBIO), Université de Lorraine, Cedex, France., Bernard C; Laboratoire EBInnov, Ecole de Biologie Industrielle, 32 boulevard du port, 95094 Cergy Pontoise, Cedex, France., Mbofung MC; Department of Food Science and Nutrition, ENSAI, University of Ngaoundere, PO Box 455, Ngaoundere, Cameroon.
Publikováno v:
Journal of food science and technology [J Food Sci Technol] 2016 Jun; Vol. 53 (6), pp. 2548-57. Date of Electronic Publication: 2016 Jul 08.