Zobrazeno 1 - 10
of 352
pro vyhledávání: '"Manfreda Gerardo"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 5, Pp 11-15 (2012)
According to Commission Regulation (EC) No 2073/2005 of 15 November 2005 on microbiological crite-ria for foodstuff , the analytical reference method for the detection of Salmonella in food is ISO 6579:2004. However this long and labor-intensive meth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9eedc05b506549729f12eb7e0915f389
Autor:
Scicchitano, Daniel, Babbi, Giulia, Palladino, Giorgia, Turroni, Silvia, Mekonnen, Yitagele Terefe, Laczny, Cédric, Wilmes, Paul, Leekitcharoenphon, Pimlapas, Castagnetti, Andrea, D'Amico, Federica, Brigidi, Patrizia, Savojardo, Castrense, Manfreda, Gerardo, Martelli, Pierluigi, De Cesare, Alessandra, Aarestrup, Frank Møller, Candela, Marco, Rampelli, Simone
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 20 February 2024 912
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Cesare, Alessandra, Faria do Valle, Ìtalo, Sala, Claudia, Sirri, Federico, Astolfi, Annalisa, Castellani, Gastone, Manfreda, Gerardo
Publikováno v:
In Poultry Science 1 September 2019 98(9):3963-3976
Autor:
De Cesare, Alessandra, Caselli, Elisabetta, Lucchi, Alex, Sala, Claudia, Parisi, Antonio, Manfreda, Gerardo, Mazzacane, Sante
Publikováno v:
In Poultry Science 1 September 2019 98(9):3602-3610
Autor:
Indio, Valentina, Oliveri, Chiara, Lucchi, Alex, Savini, Federica, Gonzales-Barron, Ursula, Skandamis, Panagiotis, Achemchem, Fouad, Manfreda, Gerardo, Serraino, Andrea, De Cesare, Alessandra
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety; 2024, Vol. 13 Issue 2, p1-7, 7p
Autor:
Crippa, Cecilia, De Cesare, Alessandra, Lucchi, Alex, Parisi, Antonio, Manfreda, Gerardo, Pasquali, Frédérique
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety; 2024, Vol. 13 Issue 2, p1-8, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giacometti, Federica, Piva, Silvia, Vranckx, Katleen, De Bruyne, Katrien, Drigo, Ilenia, Lucchi, Alex, Manfreda, Gerardo, Serraino, Andrea
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 20 July 2018 277:50-57
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.