Zobrazeno 1 - 10
of 157
pro vyhledávání: '"Maneerat S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adriana Le Van, Nazia Rahman, Reuel Sandy, Nelson Dozier, Hunter J. Smith, Melissa J. Martin, Katelyn V. Bartlett, Krit Harncharoenkul, Anna Nanava, Tamar Akhvlediani, Paul Rios, Supriya D. Mehta, Walter Agingu, Denis K. Byarugaba, Fred Wabwire-Mangen, Hannah Kibuuka, Bernard Erima, Hope O. Kabatasi, Naiki Attram, Dutsadee Peerapongpaisarn, Wilawan Oransathit, Wirote Oransathit, Umaporn Suksawad, Woradee Lurchachaiwong, Somchai Sriplienchan, Nonlawat Boonyalai, Maneerat Somsri, Nithinart Chaitaveep, Ann Jerse, Eric Garges
Publikováno v:
Emerging Infectious Diseases, Vol 30, Iss 14, Pp 62-70 (2024)
The rapid emergence of antimicrobial-resistant strains of Neisseria gonorrhoeae threatens treatment options and control efforts. The Uniformed Services University Gonococcal Reference Laboratory and Repository of the Global Emerging Infections Survei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a03a2bd1f4542ebaf68717e6cbfe837
Autor:
Dikit, P.1,2 (AUTHOR) paweena_aom@hotmail.com, Maneerat, S.3 (AUTHOR), Saimmai, A.4,5 (AUTHOR) s4680108@hotmail.com
Publikováno v:
Applied Biochemistry & Microbiology. Nov2019, Vol. 55 Issue 6, p615-625. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 41, Iss 2, Pp 285-291 (2019)
Sataw-Dong is a pickled plant-based food in which stink beans (Parkia speciose) undergo spontaneous fermentation in brine and has its characteristic flavors and tastes. The changes in bacterial flora during Sataw-Dong fermentation was investigated us
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4be31f968a1ad276985f7bcc7522451c
Autor:
Thanaphon Kansaard, Maneerat Songpanit, Russameeruk Noonuruk, Chakkaphan Wattanawikkam, Wanichaya Mekprasart, Kanokthip Boonyarattanakalin, Chalicheemalapalli Kulala Jayasankar, Wisanu Pecharapa
Publikováno v:
Nanomaterials, Vol 14, Iss 11, p 954 (2024)
In this work, Er-doped BiVO4/BiFeO3 composites are prepared using the sonochemical process with a difference of rare earth loading compositions. The crystallinity and chemical and morphological structure of as-synthesized samples were investigated vi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bec92d29ecaf4a66909c91dc3e8d8071
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 35, Iss 2, Pp 167-176 (2013)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
This paper introduces palm oil mill effluent as a promising substrate for biosurfactant production. Potential strains ofbacteria were isolated from various hydrocarbon-contaminated soils and screened for biosurfactant production with the helpof the d