Zobrazeno 1 - 10
of 150
pro vyhledávání: '"Maneerat, S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dikit, P.1,2 (AUTHOR) paweena_aom@hotmail.com, Maneerat, S.3 (AUTHOR), Saimmai, A.4,5 (AUTHOR) s4680108@hotmail.com
Publikováno v:
Applied Biochemistry & Microbiology. Nov2019, Vol. 55 Issue 6, p615-625. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 41, Iss 2, Pp 285-291 (2019)
Sataw-Dong is a pickled plant-based food in which stink beans (Parkia speciose) undergo spontaneous fermentation in brine and has its characteristic flavors and tastes. The changes in bacterial flora during Sataw-Dong fermentation was investigated us
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4be31f968a1ad276985f7bcc7522451c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 35, Iss 2, Pp 167-176 (2013)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
This paper introduces palm oil mill effluent as a promising substrate for biosurfactant production. Potential strains ofbacteria were isolated from various hydrocarbon-contaminated soils and screened for biosurfactant production with the helpof the d
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Feb2012, Vol. 35 Issue 1, p166-177. 12p. 4 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.