Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"Mandigo, R.W."'
Autor:
Mandigo, R.W., Sullivan, G.A.
Publikováno v:
In Encyclopedia of Meat Sciences Edition: Second Edition. 2014:283-288
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Nov/Dec97, Vol. 62 Issue 6, p1176, 7p, 5 Charts, 9 Graphs
Phosphate and modified beef connective tissue effects on reduced fat, high water-added frankfurters.
Autor:
Eilert, S.J., Mandigo, R.W.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Sep/Oct96, Vol. 61 Issue 5, p1006, 7p, 7 Charts, 2 Graphs
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Mar/Apr96, Vol. 61 Issue 2, p459, 6p, 3 Charts, 5 Graphs
Autor:
Demos, B.P., Mandigo, R.W.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); May/Jun95, Vol. 60 Issue 3, p576, 4p, 2 Charts
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Nov1991, Vol. 56 Issue 6, p1511-1513, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.