Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Mandić Andačić I"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bebek Markovinović A; Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, Pierottijeva 6, 10000 Zagreb, Croatia., Putnik P; Department of Food Technology, University North, Trg dr. Žarka Dolinara 1, 48000 Koprivnica, Croatia., Duralija B; Department of Pomology, Division of Horticulture and Landscape Architecture, Faculty of Agriculture, University of Zagreb, Svetošimunska cesta 25, 10000 Zagreb, Croatia., Krivohlavek A; Andrija Štampar Teaching Institute of Public Health, Mirogojska 16, 10000 Zagreb, Croatia., Ivešić M; Andrija Štampar Teaching Institute of Public Health, Mirogojska 16, 10000 Zagreb, Croatia., Mandić Andačić I; Andrija Štampar Teaching Institute of Public Health, Mirogojska 16, 10000 Zagreb, Croatia., Palac Bešlić I; Andrija Štampar Teaching Institute of Public Health, Mirogojska 16, 10000 Zagreb, Croatia., Pavlić B; Faculty of Technology, University of Novi Sad, Blvd. Cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia., Lorenzo JM; Centro Tecnológico de la Carne de Galicia, Adva. Galicia n° 4, Parque Tecnológico de Galicia, San Cibrao das Viñas, 32900 Ourense, Spain.; Universidade de Vigo, Area de Tecnoloxia dos Alimentos, Facultad de Ciencias de Ourense, 32004 Ourense, Spain., Bursać Kovačević D; Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, Pierottijeva 6, 10000 Zagreb, Croatia.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Feb 23; Vol. 11 (5). Date of Electronic Publication: 2022 Feb 23.