Zobrazeno 1 - 10
of 358
pro vyhledávání: '"Mandić, Anamarija"'
Autor:
Teslić, Nemanja, Pojić, Milica, Stupar, Alena, Mandić, Anamarija, Mišan, Aleksandra, Pavlić, Branimir
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2024 458
Autor:
Stajčić Slađana M., Pezo Lato L., Ćetković Gordana S., Čanadanović-Brunet Jasna M., Mandić Anamarija I., Tumbas-Šaponjac Vesna T., Vulić Jelena J., Travičić Vanja N., Belović Miona M.
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 89, Iss 1, Pp 13-27 (2024)
In this study freeze-drying and oven-drying (at 50 and 65 °C) were applied for the preparation of dried pumpkin waste. The effect of drying methods on physical properties (moisture content, water activity, hygroscopicity, water solubility, bulk and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/336e2342fa5949e7bcf9ca7d3fc6df4b
Autor:
Pojić, Milica, Teslić, Nemanja, Banjac, Vojislav, Mrkonjić, Živan, Stupar, Alena, Mandić, Anamarija, Mišan, Aleksandra, Pavlić, Branimir
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 15 December 2024 222 Part 2
Autor:
Matić, Milana, Stupar, Alena, Pezo, Lato, Đerić Ilić, Nataša, Mišan, Aleksandra, Teslić, Nemanja, Pojić, Milica, Mandić, Anamarija
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 June 2024 22
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rošul, Milana, Đerić, Nataša, Mišan, Aleksandra, Pojić, Milica, Šimurina, Olivera, Halimi, Charlotte, Nowicki, Marion, Cvetković, Biljana, Mandić, Anamarija, Reboul, Emmanuelle
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2022 385
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Đerić Nataša R., Todorić Olja M., Rošul Milana Đ., Kocić-Tanackov Sunčica D., Sikora Vladimir Š., Kiprovski Biljana M., Mandić Anamarija I.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 47, Iss 2, Pp 159-168 (2020)
This study aimed to test different chemical agents to obtain microbiologically safe industrial hemp seeds that could be used for further food processing (with the reduced total number of microorganisms, total number of moulds and yeasts, and total nu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de67a895e9b14d27aeb355bb7c1c7f63