Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"Mandarin juice"'
Autor:
Archana Kumari Singh, Satya Pal Singh
Publikováno v:
Micro and Nano Systems Letters, Vol 11, Iss 1, Pp 1-11 (2023)
Abstract We have synthesized carbon nanoparticles using mandarin juice via green synthesis rout. We have doped carbon nanoparticles in liquid crystal media and studied the surface effect on self-assembly of carbon nanoclusters on ITO coated glass sur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20a04405313f4f1da76f708ea5a49e9b
Autor:
Santa Cirmi, Alessandro Maugeri, Giovanni Enrico Lombardo, Caterina Russo, Laura Musumeci, Sebastiano Gangemi, Gioacchino Calapai, Davide Barreca, Michele Navarra
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 10, Iss 4, p 539 (2021)
Parkinson’s disease (PD) is a degenerative disorder of the nervous system due to unceasing impairment of dopaminergic neurons situated in the substantia nigra. At present, anti-PD drugs acting on dopamine receptors are mainly symptomatic and have o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/649229f645b2467eb6a95843f82f6116
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 4, p 505 (2020)
An efficient and practical method for identifying mandarin juice over-blended into not from concentrate (NFC) orange juice was established. Juices were extracted from different cultivars of sweet orange and mandarin fruits. After being pasteurized, t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5495632c1b26465281e1dcde9fa74108
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 100:4558-4564
BACKGROUND: Although phenolic compounds have a role in the health benefits of fruit juice consumption, little is known about the effect of processing on their bioaccessibility. The release of phenolic compounds from the food matrix during digestion i
Autor:
Giovanni Enrico Lombardo, Alessandro Maugeri, Gioacchino Calapai, Caterina Russo, Michele Navarra, Laura Musumeci, Davide Barreca, Santa Cirmi, Sebastiano Gangemi
Publikováno v:
Antioxidants
Volume 10
Issue 4
Antioxidants, Vol 10, Iss 539, p 539 (2021)
Volume 10
Issue 4
Antioxidants, Vol 10, Iss 539, p 539 (2021)
Parkinson’s disease (PD) is a degenerative disorder of the nervous system due to unceasing impairment of dopaminergic neurons situated in the substantia nigra. At present, anti-PD drugs acting on dopamine receptors are mainly symptomatic and have o
Autor:
Behzad Babazadeh Darjazi, Abdolhossein Rustaiyan, Alireza Talaei, Ahmad Khalighi, Behrouz Golein, Enayat Hayatbakhsh, Rahim Taghizad
Publikováno v:
Iranian Journal of Chemistry & Chemical Engineering, Vol 28, Iss 2, Pp 99-111 (2009)
The effects of rootstock on the volatile flavour components of page mandarin juice and peel were investigated in this study. Juice flavour components were extracted by using Poly dimethyl silaxane membranes( PDMS ) and eluted by pentane dichlorometha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34ae2edc65234b3bbc75454f9e05ae14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.